20/4/20

SETMANA DEL 20 AL 27


PRIMER....UNA PETITA SORPRESA QUE US HEM PREPARAT TOTA L'ESCOLA!




FEM UN DIARI



A partir d'ara treballarem tot fent un diari, pots agafar una llibreta que tinguis per casa o un fulls i fer-te tu mateix una llibreta personalitzada. En aquest diari podràs anar escrivint cada dia com et sents, o bé fer un dibuix explicatiu de com ha estat el teu dia.

TASCA 1:REFLEXIONEM SOBRE “ESTAR TANCATS A CASA”

PART 1: Llegeix aquesta petita història sobre el COVID-19:


Ara, hem de descobrir els oficis bàsics per sobreviure en una pandèmia i buscar fotos a Internet. Escriu al teu diari què penses de la importància que tenen aquests oficis en el temps de la pandèmia.

PART 2: 

Visualitzar aquest vídeo sobre les coses positives que podem treure d’aquesta experiència i contestar a les preguntes següents:



  1. Per què penses que els animals van lliures fora del que era el seu hàbitat?
  2. Podem fer un canvi de pensament permanent? 
  3. És possible evitar el retorn als vells mals hàbits?



LET’S FIGHT AGAINST THE VIRUS!


Hello everybody! We are starting a brand new exciting week. I want you to have fun doing the activities. We need to have lots of fun to fight the virus. If kids have fun, away from the kids, the virus will run.


https://englishrocks-cm.blogspot.com/






UNA MICA D'EXERCICI


Hola a todos, esta semana os propongo un poco de yoga que podéis hacer en familia, amigos, educadores...
En el video aparecen 10 posturas diferentes que aprender y practicar. Cada día apuntad en vuestro diario qué postura hacéis mejor y cuál os cuesta más. El último día, mirad si la que os está costando se ha repetido cada día y si ha mejorado durante la semana.
Disfrutad y relajaros.